Nu: 10% korting op alle Postzegels van Nederland! » Klik hier «


De dag ervoor 617 items en 6080 over de afgelopen zeven dagen.. 176810 momenteel op voorraad

Disney

Walt Disney is één van de belangrijkste Amerikaanse animators. Het eerst geanimeerde Disney karakter was Oswald the Lucky Rabbit dat in 1927 verscheen. Enkele beroemde Disney creaties zijn: Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy. Postzegels met Walt Disney zijn enorm populair bij zowel de Disney- als de postzegelverzamelaar.

Bekijk motiefzegels Disney

Klokken

De eerste hulpmiddelen voor tijdwaarneming waren zonnewijzers. De uitvinding van de mechanische klok wordt toegeschreven aan de Fransman Gerbert, die leefde rond de 10e eeuw. Tot de nieuwe tijd (+/- 1500 na Chr.) werd de mechanische klok beschouwd als de meest ingewikkelde machine die de mens kon maken. Deze pagina toont postzegels met het onderwerp klokken.

Bekijk motiefzegels Klokken

Judaica

De term Judaica is afgeleid van Iudaeus (Latijn voor: Jood, Joods) en betekent letterlijk 'de zaken betreffende de Joden'. Tegenwoordig verstaat men onder de term het vakgebied, de studie of de wetenschap van het jodendom. Een andere aanduiding voor judaica die men ook wel tegenkomt, is judaïstiek . Degene die deze wetenschap beoefent wordt judaïst genoemd.

Bekijk motiefzegels Judaica

Alt_Text Welkom in onze megastore in Haarlem. Wij verwelkomen u hier graag met een kopje koffie. De openingstijden zijn; woensdag t/m zaterdag10-17u.

Haarlem is onze hoofdvestiging. Hier begon Rob Smit (nog steeds eigenaar) in 1983 een postzegelwinkel. Inmiddels zijn daar een paar aangrenzende panden bij getrokken. Door de verhuizing van onze kantoor- en verzendactiviteiten naar een pand op bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem in april 2017 en de opheffing en samenvoeging in Haarlem van onze winkels in Rotterdam per juli 2017 en Amsterdam per oktober 2017 is hier de grootste postzegelwinkel van Nederland ontstaan.

De winkel bevindt zich op ca 10 minuten loopafstand ten noorden van station Haarlem in winkelcentrum Cronjé. De winkel is gemakkelijk herkenbaar omdat het de de enige plaats is waar Cronjé luifels om de hoek doorlopen langs onze winkel. Een grote parkeergarage (Cronjé) is op korte loopafstand van onze winkel.

In de ruim 200m2 grote winkel zijn naast de zeer uitgebreide wereldvoorraad postzegels, grote voorraden posthistorie, postwaardestukken, fdc's, munten, penningen, bankpapier, ansichtkaarten en filatelistische literatuur (nieuw en antiquarisch) aanwezig. Verder albums, opbergsystemen, catalogi etc. van vrijwel alle merken (nieuw en tweedehands), honderden partijen en collecties (die niet op internet staan). Voor degene die een aantal uren met lekker uitzoeken wil doorbrengen hebben we een flinke afdeling met postzegels à 10 cent per stuk, bakken vol brieven en ansichtkaarten vanaf 50 cent en uitzoekbakken met munten en bankpapier.

Indien u postzegels op internet gezien heeft en deze in de winkel wil kopen is het, ondanks de grote voorraad in deze winkel, toch verstandig om uw bestelling een week van te voren via internet te plaatsen, waarbij u kunt aangeven dat u de order in Haarlem komt ophalen. Onze internetvoorraad bevindt zich op meer dan 10 verschillende locaties. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw gehele bestelling compleet bij ons voor u klaarligt.

Mocht u postzegels of munten willen verkopen, dan Vragen wij u vriendelijk om van te voren een afspraak te maken (023-5272136). Onze inkoper is hier namelijk niet altijd aanwezig.

Alt_Text In Amsterdam werkte PostBeeld vanaf juli 2016 zeer nauw samen met de NPMH (Nederlandsche Postzegel en Muntenhandel), voorheen Bulterman filatelie.

In 2017 werd de zaak geheel overgenomen en besloten deze samen te voegen met onze winkel in Haarlem. De winkel in Amsterdam is met ingang van 1 oktober 2017 gesloten en bevond zich op de hoek van de Nieuwezijds Voorburgwal en de Rosmarijnsteeg, bij de postzegelmarkt.

Van oudsher was deze winkel gespecialiseerd in posthistorie, munten en postzegels van Nederland en Overzee. Al deze voorraden en specialismen zijn vanaf oktober 2017 samengebracht in onze grote winkel in Haarlem die vanaf het centraal station in Amsterdam gemakkelijk in circa een half uur te bereiken is.

Alt_Text Welkom in onze winkel te Leiden. In Leiden heet Jaap u van harte welkom. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. (andere dagen uitsluitend op afspraak).

De Leidse postzegelhandel bestaat al vanaf 1941 en is daarmee de op één na oudste nog bestaande postzegelwinkel in Nederland. De winkel is gevestigd in de Vrouwensteeg 3 in hartje Leiden. Vanaf oktober 2014 is dit een PostBeeld winkel, maar ook de oude naam houden we in ere zodat de zaak nu voluit; PostBeeld, de Leidse Postzegelhandel genoemd wordt. De Vrouwensteeg is een zijstraat van de Haarlemmerstraat.

In deze winkel kunt u terecht voor albums, opbergsystemen, catalogi etc. Zowel nieuw als tweedehands. Er is altijd een leuke voorraad postzegelpartijen, al vanaf enkele euro's tot collecties van honderden euro's. Deze partijen kunt u alleen in onze winkel bekijken. Ze staan niet op internet. Naast postzegels is in deze winkel een leuke voorraad munten en bankpapier aanwezig.

Indien u postzegels of munten op internet gezien heeft en deze in de winkel wil kopen, is het verstandig om uw bestelling een week van te voren via internet te plaatsen, waarbij u kunt aangeven dat u de bestelling in Leiden komt ophalen. Onze internetvoorraad bevindt zich op meer dan 10 verschillende locaties. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw gehele bestelling bij ons voor u klaarligt.

Indien u postzegels of munten wenst te verkopen is het verstandig om van te voren even te bellen (071-5123233)

Alt_Text

Onze winkel in Rotterdam is per 1 juli 2017 opgeheven.

Alt_Text

De totale voorraad van deze winkel, alsmede delen van de inrichting zijn overgebracht naar Haarlem, waar wij nu een megawinkel (ruim 200m2) hebben.

Alt_Text

De winkel aan de nieuwe binnenweg 255 te Rotterdam was al vanaf 1963 een postzegelwinkel onder de naam Medo. In oktober 2012 heeft PostBeeld deze winkel overgenomen.

Alt_Text

Alt_Text

Achter de schermen werken wij met een en al zorg aan uw bestelling. Vooral in onze hoofdvestigingen op twee locaties te Haarlem heerst een en al bedrijvigheid. In de Kloosterstraat bevindt zich onze megawinkel en een groot deel van onze voorraad. Aan de Emrikweg bevindt zich ons kantoor, de logistieke afdeling en de magazijnen van onze andere hobbyshops. Zo'n 25 mensen werken op deze beide locaties aan uw order en alles wat er omheen zit. De voorraad van PostBeeld bevindt zich op bijna 10 verschillende locaties in Europa. Op de Emrikweg in Haarlem worden de deelbestellingen die vanuit de locaties komen samengevoegd en naar onze klanten verzonden. In Haarlem bevindt zich de grootste afdeling inkoopverwerking en het grootste deel van onze voorraad. Hier werken verder de vertalers en bevindt zich de afdeling klantenservice. Op de foto hierboven worden bestellingen gepakt uit onze voorraad. Hieronder nog wat foto's van PostBeeld achter de schermen.

Alt_Text Verwerking van een ingekochte collectie.

Alt_Text Verwerking van nieuwtjes voor abonnees en onze webwinkel.

Alt_Text Controleren of alle deelorders aanwezig zijn gaat met barcodes. Vervolgens worden ze gezamelijk naar de klant verzonden.

Alt_Text Hier wordt gewerkt aan de website, vertalingen en administratie.

Andere PostBeeld activiteiten:

Bezoek Knutselparade.nl Bezoek bodanidance.nl Bezoek Hobbyprof.nl Bezoek bodystamps.nl

Veilig Kopen

PostBeeld filatelie verkoopt al meer dan 30 jaar postzegels onder dezelfde eigenaar (Rob Smit). Door onze ruime ervaring en kennis weten we waar we over praten, daar profiteert u van bij aankoop van bijzondere stukken. Wij geven echtheids- en kwaliteitsgarantie op al onze verkopen. Mocht een bepaald artikel niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u zonder problemen retourneren. PostBeeld is lid van NVPH en IFSDA. Wij hebben ook een afhaalcentra en winkels in Haarlem en Leiden.

Grote Keuze

Bij PostBeeld heeft u keuze uit 500.000 verschillende postzegels welke u eenvoudig kunt bekijken gesorteerd op land of op motief. Verzamelt u op motief? Dan vindt u in onze motieflijsten bestaande uit 350 verschillende onderwerpen vast en zeker uw categorie. Onze voorraden wisselen snel. Vrijwel dagelijks voegen we honderden tot duizenden nieuwe artikelen in. Naast de postzegels vindt u op deze site ook handboeken, catalogi en andere postzegel- en munten benodigdheden.

Service

Wij staan altijd open voor uw vragen. Wij adviseren u graag bij de opbouw van uw collectie postzegels. Als extra service publiceren wij op internet een gratis wereldcatalogus postzegels. Via deze catalogus kunt u ook voor niet-voorradige items een verlanglijst aanmaken waarbij u van ons automatisch een e-mail ontvangt op het moment dat we een artikel op uw verlanglijst weer voorradig hebben. Inkoop en inruil van postzegels is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op onze inkoop- en inruilpagina.