PostBeeld heeft drie winkels (Haarlem, Leiden en Rotterdam). Daarnaast werken we zeer nauw samen met de Nederlandsche Postzegel- en Muntenhandel (NPMH) met een winkel in Amsterdam. In deze vier winkels kunt u terecht voor postzegels, munten en alle benodigdheden daarvoor. Indien u artikelen op onze website gezien heeft en deze in een van de winkels wenst op te halen, is het verstandig om uw bestelling ca. een week van te voren te plaatsen via de internetsite, waarbij u kunt aangeven in welke winkel u de bestelling wenst op te halen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling daar voor u klaarligt. Ook is het mogelijk om op de website via het keuzefilter te zien of iets in een bepaalde winkel voorradig is (uitgezonderd benodigdheden in Leiden). Daar de voorraad van Amsterdam pas vanaf juli 2016 wordt toegevoegd zal het geruime tijd duren voordat ook deze voorraad geheel via de site zichtbaar is.

Elke winkel heeft een beetje zijn eigen specialiteit. Haarlem is onze hoofdvestiging. Hier worden vooral motiefcollecties verwerkt en nieuwtjes op voorraad gehouden. In Amsterdam bevindt zich een belangrijke voorraad posthistorie, numismatiek, oude ansichtkaarten en postzegels waarbij veel klassiek en N.O.G. In Rotterdam verwerken we voornamelijk landencollecties. We hebben hier honderden boeken met series maar ook met veel losse zegels uit series alsmede een uitgebreide dubbeltjeshoek. In Leiden worden veel bijzondere postzegelcollecties en muntcollecties verwerkt. Dit neemt niet weg dat in elk van de winkels ook veel andere verrassingen te vinden zijn. Zo staan overal een behoorlijk aantal collecties en partijen in prijs variërend van enkele tot honderden euro's en zijn er vaak andere aanbiedingen die niet op onze internetsite staan.

Als u postzegels of munten in Haarlem of Rotterdam wenst aan te bieden is het verstandig om van te voren even een afspraak te maken (023-5272136), daar in deze winkels niet altijd een inkoper aanwezig is. In Amsterdam en Leiden kunt u zonder afspraak terecht.

De adressen en telefoonnummers van onze winkels vindt u onderaan op onze internetpagina's.

Buiten de postzegel- en muntenhandel exploiteert PostBeeld BV een aantal andere webwinkels, en is doorlopend op zoek naar overnamemogelijkheden van geschikte webwinkels in de hobby- of verzamelsfeer.

Op dit moment hebben wij de volgende websites: PostBeeld.com, onze hoofdactiviteit; postzegels en munten Freestampcatalogue.com en Weltbriefmarkenkatalog.de, gratis wereldcatalogus postzegels, gekoppeld aan postbeeld.com Postzegelblog.nl, gratis filatelistisch magazine en blog, nederlandstalig Freestampmagazine.com, gratis filatelistisch magazine en blog, engelstalig Knutselparade.nl, Een van de grootste webshops met materialen om zelf kaarten te maken en scrapbooking Scale160.com, (medio april 2017), gespecialiseerde webshop voor automodellen op schaal 1:160 (=spoor N). NPMH.nl, Website van De Nederlandsche Postzegel- en Muntenhandel te Amsterdam. Hobbyprof.nl, webshop voor modelbouw, modelbouwgereedschap en airbrush. Bodanidance.nl, webshop voor danspalen en aanverwante artikelen.