Iedere eerste dag van de maand houden wij een veiling met unieke stukken. Kavels worden toegevoegd tot en met de 15e van de maand ervoor en bieden is telkens mogelijk vanaf de 16e.
Nieuwe openingstijden voor onze winkel in Haarlem: di t/m za 10-17u*.
* Op zaterdag wordt niet gewerkt in ons postzegelmagazijn waardoor op die dag in de winkel gekochte zegels niet altijd direct meegenomen kunnen worden.

Werken bij PostBeeld? Klik hier voor onze vacatures

Luxe postzegelalbum Vaticaan II 1970-1995

Artikelnummer: bnda8832
Conditie:  Nieuw
Niet direct beschikbaar. Wordt nabesteld
Levering: 0-2 weken
 179,00
  Of in 3 termijnen zonder kosten!

Zoals u op de afbeelding kunt zien is het luxe postzegelalbum Vaticaan prachtig uitgevoerd: een blauwe (gewatteerde) kunstleren band met als opdruk het wapen van de Vaticaan . De bladen zijn gemaakt van stevig houtvrij papier. Op alle bladen zijn de kaders aangegeven waar u de zegels kunt onderbrengen; meestal met een afbeelding van de zegel zelf. Op al deze kaders zijn transparante klemstrookjes aangebracht om uw postzegels veilig in onder te brengen. Voor een optimale bescherming van uw kostbare verzameling is het album voorzien van een luxe cassette.

Davo referentiecode: 8832

Find other products of: Albums en bladen, Voordruk Albums en Bladen voor Postzegels, Davo LX - Albums, Vatikaan, Davo.

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Deze betaalmethode is beschikbaar voor bestellingen van 100-3000 euro.

Productspecificaties
Hoofdproduct: bda8832
Land: Vatikaan
Fabrikant: Davo
Producttype: Accessoires