Nu: 10% korting op alle bankbiljetten van Nederland! » Klik hier «


Privacy

PostBeeld respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Het is niet toegestaan om afbeeldingen van onze sites te op welke wijze dan ook te gebruiken, behalve indien PostBeeld hier schriftelijke toestemming voor verleend heeft. PostBeeld zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of ter beschikking stellen.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. U kunt via uw profiel op onze website aangeven c.q. wijzigen  hoe u nieuwsbrieven van ons wenst te ontvangen. Als u bij PostBeeld een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw PostBeeld account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.