Iedere eerste dag van de maand houden wij een veiling met unieke stukken. Kavels worden toegevoegd tot en met de 15e van de maand ervoor en bieden is telkens mogelijk vanaf de 16e.
Nieuwe openingstijden voor onze winkel in Haarlem: di t/m za 10-17u*.
* Op zaterdag wordt niet gewerkt in ons postzegelmagazijn waardoor op die dag in de winkel gekochte zegels niet altijd direct meegenomen kunnen worden.

Heeft u al eens bij onze afdeling modelbouw- en verzamelartikelen gekeken? Bekijk het hier

U wilt postzegels aan ons verkopen of bij ons inruilen. Hoe te handelen?

Wij kopen of ruilen via onze lijsten GEEN gestempeld, fdc's, maximumkaarten of ongebruikte zegels met plakker in. Onze inkooplijsten tonen uitsluitend postfrisse zegels en ongebruikte postwaardestukken.

Wij bieden een unieke mogelijkheid om postzegels aan ons te verkopen of om uw bestelling met inruil van postzegels te betalen.  U kunt zien wat u aan ons kunt verkopen of inruilen, met de gewenste (maximale) aantallen en onze vaste inkoop- of inruilprijzen door op inkoop of inruil te klikken onder aan deze pagina. Lees echter eerst hieronder onze voorwaarden en hoe te handelen stap voor stap. Bent u professioneel handelaar met een of meer specialismen lees dan ook de informatie over ons dealerpartnership.

Stap 1 Controleer of de zegels welke u wilt verkopen of inruilen op onze inkoop- of inruillijsten voorkomen. Let op het maximaal aan te leveren aantal series of zegels. Bij inkoop dient het  totale inkoopbedrag van uw zending tenminste 100 Euro te bedragen (elke zending vereist een vaste hoeveelheid werk ongeacht de grootte van de zending. Omdat deze kosten bij kleinere zendingen relatief zwaar drukken hebben we dit minimumbedrag ingesteld). In geval van inruil dient u een reeds geregistreerde gebruiker te zijn op onze website.

Stap 2 Controleer zorgvuldig of de zegels absoluut postfris zijn met originele gom, zonder plakker(sporen), zonder bruine plekken (roest), zonder vouwen, met gave tanding en zonder verdere beschadigingen.

Stap 3 Er zijn twee manieren waarop u uw zegels aan kunt leveren:
A. Steek de zegels in een insteekboek of op insteekkaarten (insteekkaarten nooit dubbelzijdig gebruiken!) met papiertjes naast de zegels waarop ons nummer staat (bestelnummer in inkooplijsten). Let op: gebruik altijd alleen deze nummers en geen catalogusnummers van welke catalogus dan ook.
B. U mag de zegels ook aanleveren in pergamijn zakjes. In dit geval schrijft u ons nummer op het zakje (let op dat uw schrift niet doordrukt op de zegels en deze daarmee beschadigt) Indien u meerdere exemplaren van dezelfde zegel/serie heeft dient u deze samen in één zakje te doen.Laat de zakjes open! Gebruik s.v.p. geen minigrip zakjes
In beide gevallen is het belangrijk dat de zegels gescheurd aangeleverd worden. Als u veldelen, blokjes van vier of paren van dezelfde zegel heeft dienen ze van elkaar losgescheurd te worden voordat ze naar ons verzonden worden.
Dus niet zo: not like this
maar zo! but like this
Randstukken mogen blijven zitten. Samenhangend uitgegeven zegels nemen we doorgaans uitsluitend samenhangend in (zie symboliek in onze omschrijving).
Het spijt ons u te moeten mededelen dat wij anders aangeleverde zendingen niet kunnen accepteren en in de meeste gevallen zullen retourneren op uw kosten en risico. Als alle zegels van hetzelfde land zijn (of zeer grote delen in uw zending) mag u bij de nummering de eerste drie letters (=landcode) weglaten.

Stap 4 Pak alles stevig in met een karton in plastic en dan in een envelop. Schrijf buiten of de envelop een grote T in een cirkel als u zegels wilt inruilen of een B in een cirkel als u zegels wilt verkopen. Dit is belangrijk om het pakketje binnen ons bedrijf zonder vertraging op de juiste plaats te krijgen. Sluit in de envelop altijd een briefje bij met uw naam, adres, e-mail adres en klantnummer (= uw geregistreerde e-mailadres). Als u zegels wilt verkopen ook uw bankgegevens of paypal adres.

stuur uw pakket naar:
PostBeeld
Kloosterstraat 21
2021 VJ Haarlem
Nederland

Wij gaan ervan uit dat u uitsluitend zegels in goede kwaliteit stuurt welke voorkomen op een recente inkoop- of inruillijst. Zegels welke hier niet aan voldoen worden zonder discussie op uw kosten naar u teruggestuurd.
Items met een inkoopprijs van meer dan 300 Euro moeten altijd met certificaat zijn (voor items waar veel vervalsingen van bekend zijn geldt hiervoor een inkoopprijs vanaf 100 Euro)
Uw verzendkosten zijn begrepen in onze inkoopprijzen. Wij vergoeden derhalve geen verzendkosten voor zendingen naar ons. Alle eventuele import of belastingkosten welke samenhangen met uw zending worden op uw tegoed of uitbetaling in mindering gebracht.
Onze inkoop- en inruilprijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten. Onze lijsten veranderen doorlopend. Gebruik altijd de laatste lijst. Wij behouden ons het recht voor om items te weigeren welke reeds meer dan twee weken vóór ontvangst van uw pakket niet meer op onze lijsten voorkwamen.

In geval van inruil
U dient een reeds geregistreerde gebruiker te zijn op onze website. Zodra wij uw zending verwerkt hebben wordt er een inruiltegoed voor u aangemaakt. Vanaf dat moment kunt u zegels bestellen via onze website. Uw tegoed wordt dan automatisch van uw rekening afgetrokken. Uw bestelling dient u altijd via onze website te doen (het is niet mogelijk om dit via een brief of gewone e-mail te doen), nadat u een bevestiging gekregen heeft dat uw inruil verwerkt is. (Het is natuurlijk wel mogelijk om reeds eerder uw winkelwagentje te vullen en pas naar de kassa te gaan zodra uw krediet is aangemaakt).Het is niet mogelijk om benodigdheden met inruil te betalen. Vermeld in uw zending in ieder geval het e-mail adres onder welke u zich op onze website geregistreerd heeft. Zonder deze gegevens, of zonder registratie vooraf is het voor ons niet mogelijk om het tegoed van uw inruil op uw rekening te boeken.
Klik op 'inruil' onder aan deze pagina.

In geval van verkoop aan ons
Zodra wij uw zending verwerkt hebben maken wij het bedrag over naar uw bankrekening of uw paypal account. Dit geschiedt binnen 2 weken na verwerking, tenzij anders met u afgesproken. Als uw bankrekening buiten de Euro zone ligt brengen wij daarvoor een deel van de betalingskosten in rekening en wel als volgt: 6 Euro als het totaal van uw zending tussen 100 en 200 euro ligt, 3 Euro als het totaal tussen de 200 en 300 Euro ligt en geen kosten bij zendingen boven de 300 Euro. Alle internationale bankbetalingen worden uitgevoerd met gedeelde kosten. Wij brengen geen kosten in rekening in geval van betaling met PayPal (hierbij brengt PayPal u zelf wel kosten in rekening).
Klik op 'inkoop' onder aan deze pagina

Inkoop/inruil formulier

Indien u ieen postzegels naar ons wilt opsturen voor inkoop of inruil, stuur dan een ingevuld inkoop/inruil formulier mee. Uitsluitend zendingen met dit formulier worden in behandeling genomen.
U kunt het formulier hier downloaden.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat in vakantietijd (maanden juli en augustus, met minder mankracht op ons kantoor) de verwerking van uw zending tot 4 weken kan duren.

Vanwege internationale afspraken kopen of ruilen wij geen zegels in van burgers van Cuba, Iran, Noord-Korea, Myanmar, Soedan en Syrië.

WIJ KOPEN ALLEEN POSTFRISSE ZEGELS MET VOLLEDIGE ORIGINELE GOM.

<

p> In verband met een technisch probleem zijn onze inkoop- en inruilllijsten tijdelijk niet beschikbaar. Wij werken aan een oplossing.</>