Iedere eerste dag van de maand houden wij een veiling met unieke stukken. Kavels worden toegevoegd tot en met de 15e van de maand ervoor en bieden is telkens mogelijk vanaf de 16e.
Nieuwe openingstijden voor onze winkel in Haarlem: di t/m za 10-17u*.
* Op zaterdag wordt niet gewerkt in ons postzegelmagazijn waardoor op die dag in de winkel gekochte zegels niet altijd direct meegenomen kunnen worden.

Heeft u al eens bij onze afdeling modelbouw- en verzamelartikelen gekeken? Bekijk het hier

Alt_Text Welkom in onze winkel in Haarlem. Wij verwelkomen u hier graag met een kopje koffie.

Onze winkel bevindt zich in Haarlem. Hier begon Rob Smit (nog steeds eigenaar) in 1983 een postzegelwinkel. Inmiddels zijn daar een paar aangrenzende panden bij getrokken. Door de opheffing en samenvoeging in Haarlem van onze winkels in Rotterdam per juli 2017 en Amsterdam per oktober 2017 is hier alles samengevoegd.

De winkel is geopend op van dinsdag t/m zaterdag* van 10-17 uur. (*Op zaterdag wordt niet gewerkt in ons postzegelmagazijn. Daardoor is het niet altijd mogelijk om op zaterdag in de winkel gekochte postzegels direct mee te nemen).

De winkel bevindt zich op ca 10 minuten loopafstand ten noorden van station Haarlem in winkelcentrum Cronjé. De winkel is gemakkelijk herkenbaar omdat het de de enige plaats is waar Cronjé luifels om de hoek doorlopen langs onze winkel. Een grote parkeergarage (Cronjé) is op korte loopafstand van onze winkel.

In de winkel zijn naast de zeer uitgebreide wereldvoorraad postzegels, grote voorraden posthistorie, postwaardestukken, fdc's, munten, penningen, bankpapier, ansichtkaarten en filatelistische literatuur (nieuw en antiquarisch) aanwezig. Verder albums, opbergsystemen, catalogi etc. van vrijwel alle merken (nieuw en tweedehands), honderden partijen en collecties (die niet op internet staan). PostBeeld vormt samen met Hobbyprof modelbouw één grote winkel.

Indien u postzegels op internet gezien heeft en deze in de winkel wil kopen is het, ondanks de grote voorraad in deze winkel, toch verstandig om uw bestelling een week van te voren via internet te plaatsen, waarbij u kunt aangeven dat u de order in Haarlem komt ophalen. Onze internetvoorraad bevindt zich op meer dan 10 verschillende locaties. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw gehele bestelling compleet bij ons voor u klaarligt.

Mocht u postzegels of munten willen verkopen, dan Vragen wij u vriendelijk om van te voren een afspraak te maken (023-5272136). Onze inkoper is hier namelijk niet altijd aanwezig.

Alt_Text In Amsterdam werkte PostBeeld vanaf juli 2016 zeer nauw samen met de NPMH (Nederlandsche Postzegel en Muntenhandel), voorheen Bulterman filatelie.

In 2017 werd de zaak geheel overgenomen en besloten deze samen te voegen met onze winkel in Haarlem. De winkel in Amsterdam is met ingang van 1 oktober 2017 gesloten en bevond zich op de hoek van de Nieuwezijds Voorburgwal en de Rosmarijnsteeg, bij de postzegelmarkt.

Van oudsher was deze winkel gespecialiseerd in posthistorie, munten en postzegels van Nederland en Overzee. Al deze voorraden en specialismen zijn vanaf oktober 2017 samengebracht in onze grote winkel in Haarlem die vanaf het centraal station in Amsterdam gemakkelijk in circa een half uur te bereiken is.

Alt_Text

Onze winkel in Rotterdam is per 1 juli 2017 opgeheven.

Alt_Text

De totale voorraad van deze winkel, alsmede delen van de inrichting zijn overgebracht naar Haarlem.

Alt_Text

De winkel aan de nieuwe binnenweg 255 te Rotterdam was al vanaf 1963 een postzegelwinkel onder de naam Medo. In oktober 2012 heeft PostBeeld deze winkel overgenomen.

Alt_Text

Alt_Text

Achter de schermen werken wij met een en al zorg aan uw bestelling. Bij PostBeeld en Hobbyprof heerst een en al bedrijvigheid. In de Kloosterstraat bevindt zich onze megawinkel en een groot deel van onze voorraad. Zo’n 15 mensen werken op deze locatie aan uw order en alles wat er omheen zit. De voorraad van PostBeeld bevindt zich op bijna 10 verschillende locaties in Europa. In onze logistieke afdeling in Haarlem worden de deelbestellingen die vanuit de locaties komen samengevoegd en naar onze klanten verzonden. In Haarlem bevindt zich de grootste afdeling inkoopverwerking en het grootste deel van onze voorraad. Hier zijn ook de klantenservice, administratie, nieuwtjesverwerking, marketing en technische ontwikkeling ondergebracht. Op de foto hierboven worden bestellingen gepakt uit onze voorraad. Hieronder nog wat foto's van PostBeeld achter de schermen.

Alt_Text Verwerking van een ingekochte collectie.

Alt_Text Verwerking van nieuwtjes voor abonnees en onze webwinkel.

Alt_Text Controleren of alle deelorders aanwezig zijn gaat met barcodes. Vervolgens worden ze gezamelijk naar de klant verzonden.

Alt_Text Hier wordt gewerkt aan de website, vertalingen en administratie.