De grootste online catalogus met officiële postzegels en toebehoren van Nederland vindt u bij PostBeeld. In onze winkel en webshop koopt u veilig met echtheids- en kwaliteitsgarantie.

Dagelijks uitbreidend aanbod

De catalogus met postzegels van PostBeeld is online te sorteren en filteren op land, zodat u bijvoorbeeld alle edities uit Nederland kunt bekijken, of juist uit een van de andere honderden landen in ons assortiment. Ook kunt u filteren op motief, conditie en jaar van uitgave, zodat u snel en gemakkelijk een overzicht heeft van het dagelijks uitbreidende aanbod van PostBeeld, met wel 500.000 postzegels. Naast officiële postzegels bieden wij een grote collectie met benodigdheden aan, waaronder catalogi en handboeken, albums en insteekboeken. Bij PostBeeld weten we als geen ander wat u allemaal nodig heeft als postzegelverzamelaar.

Winkel en contact

Bekijk de grootste catalogus met postzegels en toebehoren van Nederland online , of kom langs in onze winkel aan de Kloosterstraat 17 in Haarlem. Kunt u niet vinden wat u zoekt, of heeft u andere vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag en zijn ook bereid om u te voorzien van een deskundig advies met betrekking tot uw persoonlijke verzameling. Neem contact met ons op via: