Iedere eerste dag van de maand houden wij een veiling met unieke stukken. Kavels worden toegevoegd tot en met de 15e van de maand ervoor en bieden is telkens mogelijk vanaf de 16e.
Nieuwe openingstijden voor onze winkel in Haarlem: di t/m za 10-17u*.
* Op zaterdag wordt niet gewerkt in ons postzegelmagazijn waardoor op die dag in de winkel gekochte zegels niet altijd direct meegenomen kunnen worden. Werken bij PostBeeld? Klik hier voor onze vacatures

PostBeeld biedt het grootste online assortiment van officiële postzegels, en ook voor alle andere filatelie benodigdheden kunt u terecht in onze webwinkel en onze vestiging in Haarlem.

Kwaliteit en echtheid

Onder leiding van Rob Smit verkoopt PostBeeld al zo'n 30 jaar lang kwaliteitspostzegels; PostBeeld is dan ook volledig op de hoogte van de wereld van de filatelie. PostBeeld beschikt over een gigantisch assortiment , met wel 500.000 postzegels, dat dagelijks uitgebreid wordt met honderden tot duizenden nieuwe exemplaren. Wij begrijpen dat het om kwaliteit en echtheid gaat, en daarom bieden wij enkel officiële uitgaven aan. U kunt zeer gemakkelijk op zoek naar een type postzegel dat u wenst, door het assortiment te filteren of sorteren op:

  • Land
  • Motief
  • Prijs
  • Conditie
  • Jaartal

Adres en contact

Bekijk online het assortiment postzegels en toebehoren van PostBeeld en vind de mooiste exemplaren en hulpmiddelen om uw verzameling mee uit te breiden. Heeft u nog vragen, loop dan eens binnen in onze winkel of neem contact met ons op; het team van PostBeeld is zeer deskundig op het gebied van filatelie en helpt u graag verder.

De gegevens van PostBeeld zijn: