Onze volgende veiling is op 1 november. Tot en met 15 oktober worden kavels toegevoegd. Vanaf 16 oktober is bieden mogelijk.Klik hier om de kavels te bekijken

In de online winkel van PostBeeld vindt u bij alle postzegels uitgebreide informatie, zoals het land en jaar van uitgifte en een prijslijst. Zo weet u waar u aan toe bent voordat u bestelt. En is een besteld artikel niet naar wens, dan heeft u bij PostBeeld ook de mogelijkheid om dit artikel weer terug te sturen. Kopen bij PostBeeld is daarom altijd veilig.

Verrijk uw verzameling

PostBeeld is de grootste online postzegelwinkel ter wereld. Met de keuze uit wel 500.000 postzegels en diverse accessoires als albums en handboeken, kan iedere postzegelverzamelaar bij PostBeeld terecht om zijn of haar verzameling te verrijken met mooie nieuwe aanwinsten. U kunt de postzegels bekijken op basis van land, motief, conditie, jaar en zoekwoord, afhankelijk van het exemplaar waar u naar op zoek bent. De geselecteerde postzegels kunt u vervolgens op jaar en prijs sorteren, om een overwegen keuze te kunnen maken. Omdat alle postzegels anders zijn qua waarde, heeft PostBeeld geen algemene prijslijst, maar wordt de prijs per postzegel bepaald.

Over PostBeeld

Wilt u meer weten over de postzegels van PostBeeld, de prijslijst van verschillende edities, of over een goede toevoeging aan uw collectie? Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder:

  • Bel naar 023-5272136
  • Stuur een e-mail naar info@postbeeld.com
  • Vul het formulier op de contactpagina in
  • Of loop even binnen in onze winkel aan de Kloosterstraat 17 in Haarlem Bekijk onze postzegels