Onze volgende veiling is op 1 november. Tot en met 15 oktober worden kavels toegevoegd. Vanaf 16 oktober is bieden mogelijk.Klik hier om de kavels te bekijken

Bent u op zoek naar zeldzame postzegels, bezoek dan PostBeeld, de grootste online postzegelwinkel van Nederland en verder! Ook bent u van harte welkom in onze vestiging te Haarlem.

Unieke uitgaven, goede kwaliteit

Bent u op zoek naar zeer zeldzame postzegels, naar postzegels uit Nederland of juist een ander land, uit een bepaald jaartal, of met een bepaald motief? De online postzegelcollectie van PostBeeld is zeer gemakkelijk te sorteren en filteren op verschillende criteria en zoektermen, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. In onze collectie met meer dan 500.000 vindt u officiële uitgaven van een goede kwaliteit, en ook vele zeldzame postzegels die nergens anders in Nederland te verkrijgen zijn. Bij PostBeeld koopt u bovendien veilig: wij geven echtheids- en kwaliteitsgarantie op onze verkopen, en wanneer een artikel niet aan uw wensen voldoet kunt u het zonder problemen weer terugsturen naar ons.

Bestellen, adres, contact

Bestel online uw selectie uit de postzegels en accessoires van PostBeeld, of bezoek onze winkel aan de Kloosterstraat 17 (2021 VJ) in Haarlem. Kunt u niet vinden wat u zoekt, of heeft u andere vragen? Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag verder. Benader ze in de winkel, of neem contact met ons op via: